Календар подій

Міжнародний день домогосподарки та домохазяїна

Главней всего погода в доме
А все другое суета…

Михайло Таніч

 Міжнародний день домогосподарки та домохазяїна - це, ще одне неофіційне свято присвячено всім, хто сидить удома і піклується про благополуччя сім’ї. Відзначається 8-го червня.

 Домогосподарка — це людина (переважно жінка), основним заняттям якої є управління сім'єю і домашній догляд за нею, виховання дітей, приготування їжі та зберігання продуктів харчування, купівля товарів для повсякденного життя, прибирання і підтримка будинку тощо. Для чоловіків з аналогічною характеристикою використовується слово «домогосподар».

 Величезна щоденна рутина праця, що часом непомітна, але без якої неможливий сімейний затишок. Роботу домогосподарки можна сміливо прирівняти до праці менеджера, лікаря, вчителя, шеф-кухаря, модельєра  і т.п.А істинна домогосподарка - не тільки домашня робітниця, а ще й часто ідейний натхненник, організатор дозвілля дітей, сім`ї та подорожей і відпочинку для всієї родини.

 Так що не думайте, що бути домогосподаркою дуже просто. Тут без тайм-менеджменту вже не обійтися. Сучасна домогосподарка – це практично бізнес-леді,яка будує кар’єру в рамках своєї сім`ї, це розумна і життєрадісна домогосподиня, яка надихає і вміє радувати щодня всю родину.

 Що ж і говорити, коли в домі порядок і чистота, пахне смачно приготовленим сніданком, обідом і вечерею, а чоловік і діти здорові та нагодовані, це приносить радість всім близьким…

Давайте привітаємо сьогодні всіх тих, хто оточує ваше життя турботою і любов’ю!

Зі святом!

Go to top