Календар подій

День вихователя і всіх дошкільних працівників

den vyhovatelya«Дитинство – це ранок життя людини.

А ранок має бути щасливим»

Софiя Русова

 27 вересня в Українi святкують своє професійне свято працiвники дошкiльних закладiв освiти - завідувачi, вихователi, методисти, психологи, музичнi керівники, медичнi сестри, помічники вихователiв, працівники кухні, двірники i працівники дитячих садкiв.

 Василь Сухомлинський писав: «Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості».  Саме завдяки Вам, професiоналам своєї справи, дитячi садки ви перетворили в добру казку, повну цікавого і незвіданого! Ви в повний голос співаєте гімн щасливому дитинству, і він починає перетворюватися в реальність прямо на очах!

 Як багато чекають від Вас світлі і темні допитливі оченята, якi дивляться на Вас кожен день з надією і розчуленням! Це Ви, в тисячний раз перекладаючи ложку з лівої руки малюка в праву, даруєте їм ласкавий погляд i терпляче все роз`яснюєте! Це ж Ви  вміло пояснюєте їм правила дружби!

 Ви запалюєте полум'ям  творчості маленькі серця своїх вихованців! Саме Ви навчає наших малюків дружити один з одним та поважати одне одного. Разом з вами вони крок за кроком пізнають наш світ, радість творчості, самостійної діяльності і свої перші особисті можливості. Ви даруєте їм щодня щиру доброту, невичерпне терпіння, невтомну турботу!

 Сьогодні Ваше свято! Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. I ми впевненi, що через багато років вашi вихованцi пам’ятатимуть і перші казочки, і прогулянки, і свята в садочку, і перші незграбні літери, написані власноруч під вашим дбайливим доглядом, і смачну кухню, і чисте подвір’я, і заняття музики.

Успіхів Вам у всіх задумах та починаннях! І нехай зараз дитина ще мала, але час летить швидко. І робота кожного з вас обов'язково буде винагороджена в його здобутках та  вдячних словах батькiв. Зi святом!

Go to top